Koncerter

Gospel Sisters tilrettelægger koncerten passer præcis til jeres anledningen og aldersgruppe.
Koncerterne kan spænde helt fra de store koncerter i koncerthuse, eller på store udendørs scener med band og stort gospelkor bag – til den helt lille intimkoncert med de 3 sangere og pianisten med et mindre publikum. Nogle af eksemplerne på større arrangementer er oplevelse af 150 gospelkorsangere på udescenen, Fredtoften, hvor Gospel Sisters var koncertnavnet i front, eller i koncerthuset, Trommen i Hørsholm, hvor de 150 glade gospelsangere bakkede Gospel Sisters op til en julekoncert for fulde huse.

Kirkekoncerter

Gospel Sisters fylder kirken med intens gospelglæde og på spændende vis tages man med ind i gospelens verden, og mærker nerven fra de blide ballader, der går lige ind i hjertet, til de meget glædesfyldte up-tempo numre, hvor man til sidst ikke kan sidde stille. Her inddrages typisk undervejs i at synge med, så loftet løfter sig.

Julekoncerter

Mange forbinder Gospel med julen, så i November og December vil Gospel Sisters levere stemningsfulde julekoncerter i kirker eller til julefrokosten i firmaet mv. Her blandes jule- og gospelsangene, så både julefreden når frem trods den manglende sne, og gospelbegejstringen smitter alle.

Skolekoncerter

Gospel Sisters har lavet snart 1.000 skolekoncerter på folkeskoler og gymnasiet  i Skandinavien. Gospel appelerer til alle aldre og alle inddrages i programmet undervejs med sang, tilråb, bevægelser og fagter. Undervejs lærer og erfarer eleverne gospel på egen krop og lærer lidt om gospelens historie og udvikling.

Firma

Skal i gøre noget ekstraordinært i anledning af; receptionen, firmafesten, kursusvirksomhed, jubilæet, eller julefrokosten, så er Gospel Sisters med til at gøre det til en uforglemmelig glædes smittende oplevelse. Gospel musik er fuld af positiv energi og festlighed og medvirker til at ryste folk sammen på kryds og tværs. Gospel Sisters sammensætter et program ud fra jeres ønsker om hvorvidt publikum skal medinddrages i koncerten eller ej.

Teambuilding

Gospel er en oplagt genre til Teambuilding, da man ved at sang og bevægelse øger oxitocinet i kroppen (glædeshormonet), hvilket opbygger en følelse af fællesskab i gruppen og nedsætter angst og stress. Kreativiteten og selvtilliden i gruppen vokser, så det kan være en god måde at kickstarte en kreativ proces. Man kan også vælge at lægge Teambulding efter en lang teoretisk arbejdsdag, hvor den kan det være et tiltrængt afbræk inden en social aften/middag.

Privat

Ønsker du at lave en unik oplevelse ved din private fest, bryllup, begravelse , konfirmation, så er det oplagt at invitere Gospel Sisters. Gospelens glade smittende energi kan være en god i icebreaker og løfter stemningen til enhver fest. Ligeledes kan den inderlige ballade kan virke forløsende ved en begravelse og være en dejligt minde fra dagen.

 

Kontakt os

icon-phone  Ring 3114 5622

Vi træffes bedst om formiddagen.
Tager vi ikke telefonen, så læg en besked og vi ringer tilbage så hurtigt som muligt.

 

icon-envelope  Send en mail til sisters@gospelsisters.dk

 

Eller udfyld nedenstående formular: